Over ons

DEJAVU is een internationaal en professioneel bedrijf dat isolatie voorziet in (offshore) schepen, jachten, industriële gebouwen en pijpleidingen. DEJAVU biedt alleen de hoogste kwaliteit materialen aan die beschikbaar zijn in de markt voor een redelijke prijs. En is gecertificeerd volgens de eisen van de fabrikant voor het toepassen van de isolatie producten volgens de garantiebepaling.

DEJAVU heeft meer dan 20 jaar ervaring in de isolatie sector, en bied zeer professioneel werk aan dat uitgevoerd wordt door middel van ervaren vakmanschap. Vanwege de snelle en accurate besluitvorming, gecombineerd met jarenlange ervaring, kan DEJAVU projecten op tijd leveren en zal altijd streven om 100% klanttevredenheid te garanderen.

Onze Diensten

Dit zijn de diensten die DEJAVU biedt.

Marine isolatie

Of het nou om yacht, schepen, offshore, of onshore terminals gaat, door middel van een op maat gemaakte project werkwijze kan, DEJAVU in elke isolatiewerk van het project ondersteuning bieden. DEJAVU is vastberaden en heeft als doel de beste prestaties te leveren en tevredenheid van de klant na te streven, door middel van het uitvoeren van isolatie volgens de eisen van de fabrikant. Isolatie is belangrijk voor zowel de veiligheid en comfort(veiligheid in de zin van brandpreventie en comfort door toepassing van thermische isolatie voor temperatuurregeling en lawaai vermindering). Met professionele kennis, houding en het streven naar kwaliteit, heeft DEJAVU daarom een uitstekende reputatie in de maritieme industrie.

Vanwege het feit dat het zeeklimaat onvoorspelbaar is, is het daarom belangrijk om speciale isolatiematerialen te gebruiken voor mariene gebouwen en schepen.

Industriële isolatie

Industriële isolatie is een belangrijk onderdeel dat moet worden toegepast om de efficiëntie te verhogen en om toekomstige kosten zo laag mogelijk te houden. Hitte en vorst kunnen de leidingen in de industriële gebouwen beschadigen en daardoor onderhoudskosten opleveren. Industriële isolatie beheert het niveau van warmte, vermindert geluidsoverlast en voorkomt vorstschade. Het ontwerpen van de juiste hoeveelheid en type isolatiemateriaal speelt hierbij een belangrijk rol. DEJAVU is in staat om haar klant de beste prijs en kwaliteitsverhouding aan te bieden volgens het ontwerp.

Producten

THERMISCHE isolatie is speciaal gemaakt voor de vermindering van de warmteverlies. De isolatie is bijvoorbeeld rond de leidingen gewikkeld met een laag metaal om te voorkomen dat de temperatuur niet naar een gevaarlijk niveau stijgt.

CRYOGENE isolatie wordt toegepast bij het behalen van onder-ambient-temperatuur. Het wordt gebruikt voor industriële apparaten en in de olie en gas industrie voor de koude isolatie.

GELUIDS isolatie vermindert het lawaai en is verkrijgbaar in lichte en mid-dichtheid wat zorgt voor geluidsabsorptie in de lucht. De structurele zwaardere producten kunnen als een veerkrachtige laag functioneren in zwevende vloerconstructies en het lawaai absorberen uit voetstappen en andere factoren. De zwaarste producten kunnen massa toevoegen aan bouwelementen en helpen bij het verbeteren van de geluidsisolatie.

PROROX GRP 1000 is een glasvezelversterkte polyestermat tussen twee folies. Het materiaal bevat harsen, glasvezels en speciale vulmiddelen en is direct klaar voor gebruik. Niet verwerkt is het zacht en plooibaar. In deze toestand kan ProRox GRP 1000 in iedere vorm gesneden of geknipt worden waardoor het eenvoudig op de isolatie aan te brengen is. Het polyester hardt vervolgens uit onder invloed van ultraviolet (UV) licht. Na uitharding is ProRox GRP 1000 absoluut waterdicht en is het in staat een optimale mechanische bescherming te bieden.

ARMAFLEX isolatie wordt gebruikt voor professionele en continue condensatiecontrole. De unieke microcelstructuur zorgt ervoor dat de installatie proces eenvoudig gaat. De zeer lage thermische geleidbaarheid en zeer hoge weerstand tegen waterdamp voorkomt langdurig energieverliezen en vermindert de kans op corrosie. Het wordt voornamelijk gebruikt voor koude isolatie.

ISOGENOPAK is een lichtgewicht, zelfdovend, ongeplastificeerd, gekalanderd, hard PVC film. Het is ontworpen om thermische en akoestische isolatie op interne buizen en leidingen te omvatten en verschaft een anti-statische, makkelijk te reinigen oppervlak.

ISOLATIEMATRASSEN zijn op maat gemaakte kussentjes, vervaardigd van glasweefsel, eventueel in combinatie met synthetisch weefsel, gevuld met ROCKWOOL® isolatie en voorzien van bevestigingshaken of gespen. Bestand tegen temperaturen van 100 ° tot meer dan 1000 ° in neutrale of corrosieve atmosfeer. Wanneer een onderhoud of reparatie plaats moet vinden is de verwijdering van de isolatiematras makkelijk.

Armaflex 1

Armaflex 2

Armaflex 3

Armaflex 4

Armaflex 5

Armaflex 6

Armaflex 7

Armaflex 8

Armaflex 9

Armaflex 10

Armaflex 11

Armaflex 12

GRP 1000 1

GRP 1000 2

GRP 1000 3

GRP 1000 4

GRP 1000 5

GRP 1000 6

GRP 1000 7

GRP 1000 8

Isolatie Matrassen 1

Isolatie Matrassen 2

Isolatie Matrassen 3

Isolatie Matrassen 4

Isolatie Matrassen 5

Isolatie Matrassen 6

Isolatie Matrassen 7

Isolatie Matrassen 8

Thermisch 1

Thermisch 2

Thermisch 3

Thermisch 4

Thermisch 5

Thermisch 6

Thermisch 7

Thermisch 8

Thermisch 9

Thermisch 10

Thermisch 11

Thermisch 12

Thermisch 13

Thermisch 14

Thermisch 15

Thermisch 16

Projecten

Hier zijn enkele van onze referenties in de afgelopen jaren.

We hebben deelgenomen aan de projecten van de volgende bedrijven:

DAMEN, IHC, FRANKLIN OFFSHORE, PALMALI SCHIPPING, OCEANCO, ROYAL VAN LENT, PINTA ELEMENTS, HITACHI, SIEMENS, CIMTAS, ENKA, TATA STEEL, ENGIE, ELECTRABEL GDF SVEZ, VOPAK, BASF, HSM, KERRY, LVMH, SHELL, TOTAL, BP, AKZONOBEL, AND ROCKWOOL.


Contact Info

Dejavu Technic Nederland
Tannhäuserdreef 134
3561HK
Nederland
info@dejavutechnic.com
Dejavu Technic Turkije
Medeniyet cad. no: 11/102
54050 Serdivan
Sakarya Turkey
P: +90 (0)264 211 44 34
info-tr@dejavutechnic.com
Dejavu Technic Bosnië en Herzegovina
Bojnička 54
71210 llidža
Sarajevo
Bosna i Hercegovina
P: +387 (0)62 962 250
info-ba@dejavutechnic.com

Brochure

Download de DEJAVU brochure.
Engels | Turks (Rechtermuis knop "Opslaan als")

Volg ons op